FUSTERIA GENERAL

A Fusteria Mercè estudiem cada projecte a fons per dissenyar i fabricar productes a mida i que responguin a les necessitats i exigències dels nostres clients.

Treballem amb tot tipus de fustes naturals, nobles i fustes massisses, com la fusta de pi, freixe, roure, auró, cirerer, noguera, etc. També treballem amb fustes manufacturades, com els taulers contraxapats, fustes aglomerades, DM, melamines, fòrmiques, etc.

Ens agrada treballar la fusta artesanalment, combinant tècniques tradicionals i modernes que ens permeten aconseguir els millors acabats. Serrem, muntem, polim, instal·lem, ensamblem … Apliquem tots els nostres coneixements tècnics i l’experiència adquirida al llarg dels anys per elaborar productes que exploten al màxim la seva vessant funcional i estètica.

A Fusteria Mercè tenim un clar compromís amb la qualitat dels productes que fabriquem. Siguin grans o petits projectes, la nostra màxima premissa és crear treballs en fusta basats en la resistència i la qualitat. Per això, només treballem amb les nostres millors fustes i dediquem els màxims esforços en aconseguir productes de fusta que, amb un bon ús i manteniment, duren tota la vida. Les nostres creacions són la combinació perfecta entre passió, vocació, experiència i les millors fustes i acabats. Amb talent i materials de primera, els resultats només poden ser els millors.